Testtérkép – nyári Tudattánc kurzus

Időpont: 2013. július 15, 17, 19 (hétfő, szerda, péntek) 18.00-21.00
Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, II. kerület, Jurányi u. 1-3, Zéróplusz Stúdió (1. emelet)
Ár: 3000 Ft/alkalom, 8000 Ft/3 alkalmas bérlet

Szeretettel várlak Titeket egy intenzív, de pihentető nyári kurzusra, ahol a mozgás közben szerzett élményeink alaján megalkotjuk testünk térképét. A Lábán/Bartenieff rendszer bölcsességéből építkezünk, amely lehetőséget ad testünk teljesebb megélésére, kreativitásunk kibontakoztatására.

A kurzus során tudatosítjuk testhatárainkat, megerősítjük testközpontunkat, különböző feladatokon keresztül érzékeljük súlyunkat, amely stabilitásunk, biztonságérzetünk testi megélését segíti. Gerincünk mozgósításával megérezzünk tengelyünk rugalmas támaszát. Figyelmet fordítunk jobb és bal testfelünk különbségeire és összhangjára.

A mozgás közben átélt élményeket szimbólumokká, színekké, formákká alakítjuk, és papírra vetjük. Ez az alkotás a hét végére testünket szimbolizáló térképpé alakul. A mozgás, magunkra figyelés és a testtérkép alkotás közben kibomló témákat a kreatív térben, egymáshoz kacsolódva is mozgásba hozzuk, ezáltal kacsolatokká alakulnak és új jelentésekkel gazdagodnak.

A kurzus folyamatra épül, ezért ajánlott a részvétel mindhárom alkalmon. Hozzatok magatokkal krétát, színesceruzát, filcet!

Az anyagigények miatt kérlek, részvételi szándékotokat jelezzétek emailben: agi (kukac) tudattanc.hu